
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Yerel siyasete Milli Görüş çizgisindeki 25 yıllık siyasi geçmişiyle damga vuran ve Ak Parti çatısı altında siyasi faaliyetlerini sürdüren Abdullah Uzun’un Bolu Express Gazetesi’ne verdiği röportajın ilk günkü bölümünde yer alan demeçleri CHP kanadından büyük tepki topladı.
“Ak Parti belediyeciliğinin temeli 1994’teki Milli Görüş belediyeciliğidir. Bunun da en büyük mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen ünlü siyasetçi Uzun, Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki başarılı çalışmalarının günümüzde Ak Partili belediyelere ilham kaynağı olduğunu söyledi. Röportajda, Yerel seçimlerde en ciddi rakip olarak gösterilen CHP’nin Ak Parti karşısında tutunamayacağını savunan Uzun, “CHP, belediyecilikte Ak Parti’den fark yedi. Önce aradaki farkın kapanması lazım” sözleriyle CHP’yi zorlu yarış öncesi saf dışı bıraktı.
Uzun’un spekülatif yorumlamalarına yanıt CHP kanadından Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’ndan geldi. CHP Belediye Başkan Adaylığı yarışında yer alan Mısırlıoğlu, Uzun’a Milli Görüş geçmişi üzerinden eleştirilerde bulundu.
Bolu Express Gazetesi’nde iki gün süren Abdullah Uzun röportajlarını takip ettiğini ifade eden Mısırlıoğlu, “CHP, belediyecilikte Ak Parti’den fark yedi” sözlerinden ötürü Uzun için sitemini şöyle dile getirdi: “Geçmişte kendisi farklı bir siyasi partideyken AKP’ye çok ağır eleştirilerde bulunan bir kişi iken, bugün AKP’de siyaset yapıyor. Dolayısıyla bizler ona eleştiride bulunmuyorsak, kendisi de lütfen Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik hizmetleriyle ilgili yanlış yorumlar yapmasın! Vatandaşımıza da yanlış yorumlamalara neden oldurmasın! Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partili pek çok başarılı belediye vardır. Gerekirse kendisine de eşlik eder, bu başarılı belediyecilik hizmetlerini de yerinde inceleyebiliriz. Muhtemelen kafasındaki soru işaretleri ve yanlış düşünceleri değişecektir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!