
Hamamda devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Allah nasip ederse bu mekanı yakın bir zamanda kadınlar hamamı ve kadın güzellik merkezi haline dönüştüreceğiz” dedi.
“Tarihi kimliği olan bütün binaları geleceğe taşıyoruz”
Sultan Hamamı’nda başlangıçtan bu güne kadar gelen süreç hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Sultan Hamamı şu an itibarıyla biraz daha toparlandı. Bu hamam tarihi kimliği olan çok özel bir mekân. Bolu Belediyesi olarak Sultan Hamamı’nı ilk önce satın aldık, sonra restorasyonunu yaptık. Bu hamamın suyuda çok özel bir sudur. Hatta bu suyun sultanlara şifa olduğu ile ilgili söylemler olduğu için adının Sultan Hamamı olduğunu ifade edenler var. Böyle özellikleri olan bir hamamı biz restore ederek tarihi kimliğine yeniden kavuşturduk. Allah nasip ederse bu mekânı yakın bir zamanda kadınlar hamamı ve kadın güzellik merkezi haline dönüştüreceğiz” dedi.
“Restore edilen her yapı Bolu’nun ayrı bir güzelliğini ortaya çıkarıyor”
Sultan Hamamı ile ilgili çalışmalara başladıklarında çevresinde çok kötü yapıların olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdüren Başkan Yılmaz, “Bu kötü yapıları hamamın etrafından kaldırılarak buranın önünü açtık. Gelecekte Süvarilerin olduğu bina da yıkılarak Ankara’dan gelen araçlar direk Karacasu’ya gidecek şekilde burası hareketlenecek ve çok daha görkemli bir hale dönüşecek. Biz Bolu Belediyesi olarak tarihi kimliği olan bütün binaları geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. Şu anda da Yukarı Çarşı hariç şahsi ve diğer yapılar toparlanmış durumda. Allah’a binlerce şükürki her biten inşaat, Bolu’nun değişik bir güzelliğini ortaya çıkarıyor. Bu güzelliğin ortaya çıkmasında da büyük bir çaba sarfeden işçisinden memuruna, mühendisinden, başkan yardımcılarımıza kadar bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!