
Bolu’da trafik akışının seyri tamamen değişiyor. Bolu’daki trafik yükünü sırtlayan İzzet Baysal Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının ardından yeni güzergah arayışları da şekillenerek, Bolu’nun yeni trafik haritası oluşturuluyor.
İzzet Baysal Caddesi trafiğinin alternatifi olarak trafiğin büyük kısmını üstlenen Karaçayır Mahallesi’ndeki Şehit Selen Paşa Caddesi de yeni bir umut oldu. Siteler Camii kavşağından itibaren Gazipaşa İlkokulu’nun önüne kadar bütün asfalt sökülerek, alt yapı çalışmaları başladı. Altyapı tamamlandıktan sonra yeniden asfalt yapılarak, bu güzergah ana cadde vazifesi görecek ve kaldırımlar da tamamen yenilenecek. Gazipaşa İlkokulunun bahçesinden itibaren yol genişletme çalışmaları da aynı anda başlatıldı. Yol genişletme ve alt yapı çalışmalarının ardından kaldırımlara otopark cepleri de yapılacak.
Trafik çalışmaları nedeniyle Bolu’daki tüm cadde ve sokaklarda da kazı yapılıyor. Çalışma yapılan güzergahlara Cumhuriyet Caddesi de eklenince dün Karaçayır ve Tabaklar Mahallesi’nde adeta araçlar labirent etkisi yaşadılar. Neredeyse tüm cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmaları araç trafiğini felç etti. Çıkış güzergahını bir türlü bulamayan sürücüler, açık cadde ve sokakları tek tek denemek zorunda kaldılar. Bolu Belediyesi tarafından hiçbir duyuru yapılmadığı için araç sahipleri mahallede didik didik çıkış yolunu aramak zorunda kaldılar.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!