
Kırmızı beyazlı kulübün basketbol şubesinden olan Kayhan Dalman, Basketbol Federasyonu’ndan haber beklediklerini söyledi. Dalman, “Bizim hedefimiz, geçmişteki başarıyı devam ettirmek. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalnız bu 2’inci lig ile ilgili bir konu var. Bu konu daha belli olmadığı için ona göre adım atmak istiyoruz. Şuan muallâktayız. Onunla ilgili, federasyondan haber bekliyoruz. Daha haber gelmedi. Bu haber, bu ayda gelebilir. Ağustos ayında da gelebilir. Ama biz bu haber gelecek diye boş durmayacağız. Yine eskisi gibi bir kadro oluşturup, amatör olarak devam edeceğiz. Haber gelirse de 2’inci lig’de oynamamızın yolu açılırsa da mücadelemize 2’inci lig’de devam edeceğiz. Başkanımız bu şeklide söyledi. Bizde böyle devam edeceğiz.
“Eski Şube yönetimiyle bir araya geleceğiz”
Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımızla da görüşüyoruz. Onlarda basketbolu belli bir yere getirdiler. Onlarla da toplanıp, bir araya gelip durum değerlendirmesi yapılacak. Başkanımızın da bilgisi dahilinde bir yere geleceğiz. Şuandaki bu konu dahilinde en büyük muallakta kalmamızın sebebi, 2. Lige davet gelmese bile biz yolumuza devam edeceğiz. Ama bu olay netliğe kavuşursa önümüzü daha net göreceğiz. Ona göre bütçe ayarlanacak. Ona göre bir sistem oluşturacağız. Ama bizim aldığımız, başkanımızın aldığı karar, 2. Lige davet edilirsek biz gideceğiz. Onunla ilgili de bir bütçe ayıracağız.
“Bolu halkı Basketbol’u seviyor”
Basketbol takımımızın Bolu’daki başarısı herkese tarafından biliniyor. Bolu halkı da, Basketbol’u seviyor. Belediye Başkanımızda bir salon yapılacağını söyledi. Biz federasyonla çok sıkı irtibat halindeyiz. Henüz bize gelen bir bilgi yok. Orada bize söylenen bir sıralamanın olduğu ve üst lige bu sıralama doğrultusunda çağıracaklarını söylediler. Ama tabiî ki Bolu’nun bir il takımı olması, halkının basketbolu sevmesi federasyon yetkililerini üst lig için cazip kılıyor. Bu konuda kadro olarak haber bekliyoruz. En azından bazı şeyler 1-2 hafta içinde belli olur diye düşünüyorum.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!