
Önceki yıl eğitim öğretim yılında 'Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi'ne başvuruda bulunan Yaşar Çelik İlköğretim Okulu, yapılan denetimler sonrasında beyaz bayrak almaya hak kazandı. Beyaz bayrak, plaket ve sertifikalar yapılan törenle okula teslim edildi. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün denetim elemanlarınca yapılan incelemeler sonrası Yeniçağa Yaşar Çelik İlkokulu ve Yeniçağa Yaşar Çelik Ortaokulu, beyaz bayrak almaya hak kazandı. İki yıl süre ile verilen beyaz bayrak, temizlik ve hijyen kurallarına devam edildiği tespit edildiğinde süresi uzatılacak.
Yaşar Çelik İlkokulu ve Yaşar Çelik Ortaokulu'nda yapılan beyaz bayrak ve plaket törenine Bolu Vali Yardımcısı ve Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, İl Halk Sağlığı Bulaşıcı Hastalıklar, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Ahmet Karaarslan, Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kalaycık, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Murteza Çağlı, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, Yeniçağa'da görev yapan okul müdürleri ile hayırsever işadamı Yaşar Çelik katıldı.
Törende beyaz bayrak alımından dolayı okul idaresini kutlayan Bolu Vali Yardımcısı ve Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, çalışmaların devam etmesini söyledi. Kaymakam Aktan, beyaz bayrağı okul adına hayırsever işadamı Yaşar Çelik'e, plaketi ise Okul Müdürü Kemal Ersan'a teslim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan da sertifikayı okul adına hayırsever işadamı Yaşar Çelik'e takdim etti.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!