
04 Şubat 2013 Pazartesi akşamı düzenlenen yemekli toplantıya; Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 22 ve 23. Dönem Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, İl Genel Meclis Üyeleri, Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri, Ankara´daki Bolu´lu Bürokratlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Ankara´da bulunan Bolu vakıf ve dernek başkanları katılarak yoğun ilgi gösterdiler.
Toplantıda; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu için yapılan çalışmaları sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatarak bilgilendirdi.
Sunumların ardından katılımcılar Bolu ile ilgili fikirlerini, yapılması gerekenleri paylaştılar.
Belediye Başkanı Ömer Baygın yaptığı açıklamasında "Bolu Platformu üyelerine bu akşamki bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Bolu ve İlçeleri birlikte yükselecekler. Yapılan tüm çalışmalar Bolu ve ilçelerimiz için. Bu toplantıların yararı büyük, hem kaynaşmayı sağlıyor hem de sorunlara ortak akılla çözüm bulmak için istişarede bulunuyoruz. İnşallah 4 Mart 2013 Pazartesi akşamı Gerede olarak bir sunum yapacağız. Ankara´da bulunan tüm hemşehrilerimizi bu toplantıya davet ediyorum" dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!