
Haber. Mehmet KORKUSUZ
Olay, önceki gün akşam Mudurnu İlçesine bağlı Taşkesti beldesinde meydana geldi. Saat 20.30 sıralarında kar maskeli olduğu öğrenilen bir şahıs Taşkesti İlköğretim Okulu’nun arka kapısından içeri girmeyi başardı. Tüm sınıfları ve idari katları dolaşan hırsız okuldan değeri 9 bin lirayı bulan 8 adet projeksiyon cihazını alarak kayıplara karıştı.
Olayın fark edilişinin ardından güvenlik kameraları inceleme altına alındığı öğrenildi. Kar maskeli ve yalnız olduğu öğrenilen hırsızın yaklaşık 1 saat boyunca okulda kaldığı, çalacak eşya bulmak için adeta her yeri alt üst ettiği bildirildi.
Jandarma ekiplerinin inceleme yaptığı olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde şüpheli şahıs Ö.D. (25) dün gece 01.30 sıralarında Taşkesti Çok Programlı Lisesi önünde ele geçirildi. Şüpheli şahsın evinde yapılan incelemelerde soygunda kullanıldığı tespit edilen kar maskesi ve eldivenlere ulaşıldığı öğrenildi. Ekipler soygunda çalınan projeksiyon cihazlarının ise Sakarya’da satıldığı bilgisine ulaştı. Ö.D’nin üzerinde yapılan aramalarda ayrıca 1 adet sahte kimlik ve esrar bulunduğu belirtildi.
Jandarma ekiplerince Mudurnu Jandarma Karakolu’na götürülen Ö.D. tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Allah BELASINI VERSİN..........






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!