
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Milletvekili Ercoşkun, dün yeni yılın ilk gününü kent merkezindeki taksi şoförlerine ayırdı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi karşısındaki Sigorta Taksi Durağı’nın konuğu olan Ercoşkun, burada şoförlerle sohbet edip, çay içti.
Taksi şoförleri yaptıkları açıklamada, üç buçuk yıl önce belirlenen taksimetre fiyatlarıyla çalıştıklarını, buna karşın akaryakıta defalarca zam yapıldığını söyledi. Giderek kazanç miktarlarında düşüş yaşandığına dikkat çeken taksi şoförleri akaryakıt giderlerinin artmasının yanında kendilerini en büyük zora sokanların ise bazı meslektaşlarının olduğunu kaydetti.
Taksimetre tarafından belirlenen ücretlerin altında yolcu taşıyan meslektaşlarının bulunduğuna dikkat çeken şoförler, “Kent merkezi içerisinde her yere sadece 5 liraya yolcu taşıyan şoförler bulunuyor. Bizlerin taksimetre tarafından belirlenen ücretleri talep ettiği vatandaşları bu meslektaşlarımız taksimetre çalıştırmaksızın 5 liraya taşıyorlar. Bu da bizi zora sokuyor. Bizler aile geçindiren, okullarda çocuk okutan insanlarız. Pek çoğu yeni mesleğe giriş yapmış kişilerin bu haksız rekabet sergileyen tavırları karşısında güçsüz kalıyoruz” şeklinde konuştular.
Yaşadıkları bu sorunu defalarca Belediye ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’na iletmelerine rağmen bekledikleri sonucu alamadıklarını ifade eden durak çalışanları, Milletvekili Ercoşkun’a “5’likçilerden bıktık” diyerek, haksız rekabete karşı yardım talebinde bulundu.
Ercoşkun, önümüzdeki günlerde konuyu gündeme getireceğini, Şoförler ve Otomobilciler Odası başta olmak üzere yetkili organlara sorunu bu kez de kendisi ileteceğini söyledi.
Durak çalışanlarıyla çay içen ve bir süre sohbet eden Ercoşkun ardından teşekkür ederek, duraktan ayrıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!