
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam odasında yapılan aramalarda 2 adet dinleme cihazı bulunması kamuoyunda infiale yol açtı. Başbakan’ın makam aracında bulunmasının ardından gündeme gelen ve “böcek” olarak bilinen dinleme cihazlarını kim ya da kimlerce Başkan Yılmaz’ın makam odasına yerleştirildiği sorgulanıyor.
Dün öğle saatlerinde haber sitelerine düşen bu gelişme siyasi partilerce de değerlendirildi. MHP İl Başkanlığı binasında dün düzenlenen basın toplantısı sonrası bu gelişmeye dair yöneltilen soru üzerine konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Ercan, böcek skandalını, “Etme bulma dünyası” sözleriyle yorumladı.
“VALİ’DE DİNLENİYOR OLABİLİR”
Ercan’ın bu sansasyonel çıkışı üzerine aynı gelişmeyi yorumlayan MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan ise, “Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam odasında böcek bulunması gayet doğaldır. Olabilir. Bu böceği hükümet-cemaat çekişmesinden yararlanmak isteyenlerde koymuş olabilir, MİT’te koymuş olabilir. Belki de bunu yapanlar kendi içlerinden ya da başkaları. Telefonların zaten dinlendiğini biliyoruz. Başbakan’ında geçtiğimiz günlerde dinlendiği basında yer buldu. Artık Vali Bey’inde dinlenebileceği aşikar bir gerçektir” şeklinde konuştu.
Ercan’ın sansasyonel bir ifadeyle “Etme bulma dünyası” sözlerinin arkasında olduklarını ifade eden Ramazan, “Murat Ercan bizim teşkilat başkanımızdır. Söylediklerinin altına, değerlendirmelerine bizlerde imzamızı koyarız” şeklinde konuştu ve sözlerini noktaladı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!