
Gerede İlçesinde bulunan Deri Organize Sanayi'de sigortasız çalıştırılmalarını ve ücretlerinin azlığını protesto etmek üzere geçtiğimiz Ocak Ayı’nda protesto düzenleyen, ardından izinsiz gösteri yürüyüşü yaptıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan deri işçileri ikinci kez hâkim karşısına çıktı.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Mustafa Allar’ın da işçilere destek vermek üzere duruşma saatlerinde Adliye önüne geldikleri görüldü.
11 Temmuz 2012’de yapılan ilk duruşmaya katılmayan 22 işçinin savunmasının alınması için 28 Kasım 2012 tarihine ertelenen duruşma, 12 işçinin ifadelerinin yine alınamaması nedeniyle bir kez daha ertelendi.
Duruşmada işçiler adına konuşan savunma avukatları, işçilerin mücadelelerinde haklı olduklarını ve bir suç işlemediklerini belirtti. İşçilerin savunmalarının genelinde sigortasız oldukları ve kendilerine verilen maaşları az buldukları gerekçesiyle işçilerin eyleme katıldıkları savunmada yer aldı.
Savunmaların ardından duruşma hakimi, savunmaları alınamayan 12 işçinin de savunmasının alınması için mahkemeyi 05 Şubat 2013 Salı gününe erteledi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!