
Angelina JolieGaleriye gitmek için tıklayınızHepatit C olduğu, karaciğerinin iflas ettiği ve eylül ayında geldiği Türkiye'de karaciğer nakli için doktorlarla görüştüğü iddia edilen Angelina Jolie, oyuncu arkadaşı Rade Serbedzija aracılığıyla Türk hayranlarına mesaj gönderdi: "Sağlığım çok iyi turp gibiyim!"
HABER ÜSTÜNE HABER YAPILDI
ASILSIZ haberler Angelina Jolie'yi hasta etti! Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un 6 hafta içinde öleceğini yazan ve Jobs bu süre içinde ölünce büyük sükse yapan Amerikan bulvar gazetesi National Enquirer, geçen eylül ayında bu kez Angelina Jolie'nin Hepatit C'ye yakalandığını iddia etmişti. Jolie'nin karaciğerinin iflas ettiğini yazan gazete ünlü yıldıza çok acil karaciğer nakli yapılması gerektiğini yazmıştı.
TÜRK GAZETELERİNİ TAKİP ETTİ
HABERİN çıktığı günlerde BM İyi Niyet Elçisi olarak Türkiye'ye gelen Angelina Jolie'nin Türk doktorlarla görüştüğü haberleri olay olmuştu. Bütün bu haberleri yakından takip eden Jolie, kendi yönettiği 'In the land of Blood and Honey' oynayan aktör Rade Serbedzija'la Türkiye'ye mesaj yolladı: "Angelina bu dedikodulara çok üzülüyor. Bana Türkiye'ye gidersen beni temsilen bir açıklama yap, onlara turp gibi olduğumu söyle dedi."






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!