
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Van’dan İstanbul’a gitmekte olan bir TIR’da kaçak sigara taşındığı ihbarını aldı. TEM Otoyolu’nda takibe alınan araç, bir dinlenme tesisinde durduruldu. TIR’ın dorsesinde yapılan aramalarda, karton kutular içine gizlenmiş piyasa değeri 3 milyon 500 bin TL’ye varan gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ekiplerinin sıkı aramaları sonucu kaçak sigaraların yanında 221 koli da tıbbi malzeme ele geçirildi. TIR sürücüsü A.U. gözaltına alınırken, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da operasyon sonrası ekiplerin yanına geldi.
Kaçakçıların polise yakalanmamak için her yolu denediklerini söyleyen Durmuşlar, “Ekiplerimiz iyi bir operasyon yaparak kaçakçılara yine geçit vermedi. Ele geçirilen sigaraların yanı sıra tıbbi malzemeler de bulundu. TIR’dan 221 koli serum çıktı. Kaçakçılar her yolu deniyor. Hurda malzemeler içinde çay paketleri, ev malzemeleri ve lastiklerin içinde, her türlü yola başvurarak kaçakçılık yapmaya çalışıyorlar. Biz bunlara geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.
Ele geçirilen kaçak sigaralar ve tıbbi malzemeler emniyete götürülürken, gözaltına alınan sürücü de emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!