
Diğer skandal haberi ise Sivas'tan geldi. Sivas'ta 2004 yılında bir öğretmene tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan CHP Akıncılar İlçe Başkanı H.Ç, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı.
Çankaya Belediyesi'nin eski başkanı Muzaffer Eryılmaz ve 7 kişi ihaleye fesat karıştırmak iddiasıyla tutuklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "ihaleye fesat karıştırıldığı" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılık ifadesi tamamlanan, aralarında eski Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın da bulunduğu 8'i tutuklandı.
CHP Akıncılar İlçe Başkanı H.Ç, ''cinsel saldırı'' iddiasıyla tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 2004 yılında, Akıncılar İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni E.S'ye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen H.Ç, öğretmenin şikayeti üzerine gözaltına alındı.
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.Ç, dava devam ettiği için 4 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Mahkeme, dava sonucunda H.Ç'yi, ''cinsel saldırı'' suçlamasıyla 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı.
Yargıtay'ın cezayı onamasının ardından, H.Ç tutuklanarak, Şebinkarahisar Cezaevi'ne gönderildi.
Evli ve 3 çocuk babası H.Ç'nin, 29 Mart'ta yapılan genel kurulda CHP Akıncılar İlçe Başkanlığı'na seçildiği belirtildi. Öğretmen E.S'nin olaydan sonra başka bir ile tayin olduğu öğrenildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!