
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamaya ilişkin, ''Tamamen bir tasnif, sayım yapılırken meydana gelen bir kaza, terörle alakası yok, kontrollü nokta. İgno tip dediğimiz cephaneliklere dışarıdan müdahale söz konusu değil, dışarıdan bir sabotaj söz konusu değil. Tamamen bir kaza olduğu konusunda ben de kesinlikle mutmainim'' dedi.
- 2 astsubay, 2 uzman çavuş ve 21 er olmak üzere 25 askerimiz şehit oldu.
- Patlamanın sebebi tamamen kaza. Terör saldırısı kesinlikle söz konusu değil. Muhtemelen bir el bombasının yere düşmesiyle meydana gelmiş. İncelemeler birkaç gün sürebilir.
- Bölgeye pek çok el bombası dağılmış durumda, vatandaşlarımızın dikkatli olması ve bölgeye kesinlikle yaklaşmaması gerekiyor.
- Çevreye dağılan el bombaları kontrollü bir şekilde patlatılacak, Patlama seslerini duyan vatandaşlarımız endişe etmesin.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!