
Prefabrik ev ile köylü vatandaşı mahzun bırakmayan Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, ailenin sevincine de ortak olarak; “Fakir ve muhtaç vatandaşlara yapılacak barınma yardımlarında öncelik prefabriklere verilecek,” şeklinde konuştu.
İlçemiz Kayısopran Köyünde ikamet eden 75 yaşındaki Emin Mayda, yıllardır hayalini kurduğu güvenli evine kavuştu.
Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından satın alınan üç prefabrik evden biri Kayısopran Köyünden Emin Mayda’ya teslim edildi. Prefabrik evin yerine montajını bizzat yerinde inceleyen Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, özellikle iki kişilik aileler için yeterli ve son derece güvenli olan prefabrik modelin kullanıcılar tarafından da memnun karşılanması halinde fakir ve muhtaç vatandaşlara yapılacak barınma yardımlarında önceliği prefabriklere verileceğini söyledi. Montajı takip eden köy muhtarı ve köylü vatandaşların da en az Emin Mayda ve eşi kadar sevinçli oldukları görüldü.
Emin Mayda, gözlerine yansıttığı mutluluğunu, teşekkür sözlerine dökerek; “Hayatımda böyle bir eve sahip olacağımı hiç düşünmezdim. Allah devletimize zeval vermesin. Bize bu evi layık gören başta kaymakamımız olmak üzere vakıf üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!