
Pazarda satılan meyve fiyatına Gerede Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa veriyoruz. Bunu da yavaş yavaş yatırımcılar görmeye başladı. Gerede OSB çok kısa bir zamanda yatırımcıların akınına uğrayacak ve bunun ilk meyveleri çok yakın zamanda görüşmelerimizin devam ettiği fabrikalar olacak. Buradan yatırımcıya yapacağım tek çağrı: ‘Üvey evlat muamelesi son buldu, elinizi çabuk tutun’dur.”dedi.
MEYVE FİYATINA ARSA!
Gerede Organize Sanayi Bölgesi’nde 23 adet 5000 ve 10000 m/2 den oluşan boş satışa hazır parsellerin olduğunu belirten Allar, 12,00-TL. olan arsa metrekare bedeli %50 bedelsiz kısmı ile 6,00-TL’ye geldiğini, bu bedelle pazardan 1 kg meyve alındığını, Gerede’de ise bu bedele OSB’de yatırımcılara arsa tahsis ettiklerini söyledi.
Gerede’nin çok eski bir yerleşim yeri olduğunu belirten Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar, “Bolu’nun en büyük ilçesiyiz, artılarımız çok fazla. Yatırımcı bir gün Gerede’yi keşfedecek ama o zaman belki yer tahsisi yapamayacağız.”ifadesini kullandı.
OSB AKINA UĞRAYACAK
Gerede’nin konum olarak Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, İstanbul, Ankara, Zonguldak illerine kapı görevi görmekte olduğunu ifade eden Allar, “Gerede, D-l00 ve otoban geçişiyle kütlesel bir nüfusa hitap etmektedir. Önemli karayollarının üzerinde bulunması nedeniyle ulaşım son derece kolay. D-100 uluslararası karayolu çift şerit olarak Ankara’ya 137 km., Bolu’ya 52 km, İstanbul’a 300 km, Zonguldak’a 140 km, Karabük’e 90 km mesafede bir kavşak konumundadır. Bu nedenle Gerede OSB çok kısa bir zamanda yatırımcıların akınına uğrayacak. Bunun ilk meyvelerini yakın zamanda alacağız.”dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!