
Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bolu Tanıtım Günleri’nin açılış programına Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Eski Bolu Valisi Mehmet Ali Türker, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hayri Coşkun, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feridun Taşçı, Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bolu’nun tanıtımında emeği geçenlere plaketlerin verildiği törende, AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun plaketini Bolu Milletvekili Tanju Özcan verdi.
Yeni Çağa Mehteran takımının konseri ve halk oyunu gösterisinin ardından törene katılan heyet, açılış kurdelasını birlikte kesti ve Bolu’nun tüm renklerini yansıtan standları birlikte gezdi. AİBÜ standını da ziyaret eden heyet, Bolu Halk Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan yayınları inceledi.
Dört gün süren etkinlik kapsamında, AİBÜ Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Levent Kayapınar “Bolu Tarihi”, Öğretim Görevlisi Hamdi Birgören ise “Bolu Halk Edebiyatı” konularında söyleşiler gerçekleştirdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!