
Geçen yıl 16 Mayıs'ta, Kuruçay Mahallesi'nde meydana gelen olayda evinin önünde oynayan Mert Akyazı'ya bir otomobil çarptı. Kimliği belirlenemeyen sürücü aracıyla olay yerinden kaçarken, Mert Akyazı'nın kazada kalça kemiği kırıldı, sağ ayağındaki sinirler koptu, mesanesi parçalandı, omuzlarında sürtünmenin etkisiyle yanıklar oluştu. Bir yılda 12 kez ameliyat olan Mert Akyazı sağ ayağına takılan protez aparatla güçlükle yürürken, bağlanan idrar torbasıyla yaşamını sürdürüyor. 14 aydır hastane hastane gezen aile, oğullarının mesane ameliyatı olabilmesi için destek bekliyor.
BABA, OĞLUNUN TEDAVİSİ İÇİN İŞTEN AYRILMIŞ
2 çocuk annesi 31 yaşındaki Meziyet Akyazı, bir fabrikada işçi olarak çalışan eşi Uğur Akyazı'nın, oğullarının tedavisi için işini bıraktığını ve maddi sıkıntılar yaşamaya başladıklarını söyledi. Çocuğunun idrar torbasından kurtulmasını sağlayacak mesane ameliyatı için doktor bulamadıklarını belirten Meziyet Akyazı şöyle dedi:
"Çocuğuma evin önünde oynarken bir araç çarpıp kaçtı. Bir yıldır oğluma çarpıp kaçan ve 41 plakalı olduğu belirlenen araç bulunamadı. Oğlumu bu hale getiren kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz. Biz bir yıldır hastane hastane geziyoruz. Mert 12 kez ameliyat geçirdi, fakat 13'üncü ameliyatı için çalmadık kapı bırakmadık. Oğlumun bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum."
'GELECEĞİMİ ÇALDI'
Arkadaşlarıyla oynarken kendisine aracın çarptığını anlatan Mert Akyazı ise, "Kazadan sonra kalçam kırıldı, mesanem parçalandı. İyileşip arkadaşlarımla gezip, oynamak istiyorum. Bisiklete binmek istiyorum. Bana çarpıp kaçan sürücü geleceğimi çaldı" diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!