
Olay, geçtiğimiz hafta içerisinde Konya'nın merkezinde yaşandı. Kendisini TBMM Eski Başkanı Ömer İzgi'nin yeğeni olarak tanıtan 52 yaşındaki Yücel A., devlet dairesinde işe yerleştirme bahanesiyle özürlü bir kişiden 7 bin TL, toplamda 25 kişiden 100 bin TL alarak ortadan kayboldu. Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Hırsızlık Büro Amirliği'ne başvurdu.
Polis, yaptığı çalışmada şüphelinin Antalya'da bir otelde olduğunu tespit etti. Konya'dan çıkan özel ekip, şüpheli Yücel A'yı, bir otelde eğlenirken yakaladı. Yakalanan şüpheli dolandırıcılık suçundan dolayı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Suçunu itiraf ettiği öğrenilen şahsın, TBMM Eski Başkanı Ömer İzgi'nin doğduğu Konya'nın Doğanhisar ilçesinde yaşadığı ve daha önce memurluktan istifa ettiği öğrenildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!