
Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. Sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Aziz Yıldırım duruşmaya katılmadı. Davaya Mecnun Odyakmaz, Şekip Mosturoğlu ve Tamer Yelkovan'nın da aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar da katıldı.Yelkovan'ın, Fenerbahçe'nin bazı maçlarından önce Başkan Aziz Yıldırım'ın Bolu'daki bir hocaya 5 bin lira vererek dua ettirdiğini belirtmesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Cübbeli Ahmet Hoca'yı kastederek, "Niye para verdiniz? Başkan bedava ettiriyor duayı" dedi. Yelkovan ise, "O Metris'tekine ettiriyor" diye konuştu.
Dua parası Yıldırım’dan !..
Yelkovan ise, “O Metris'tekine ettiriyor" diye konuştu. Yelkovan 5 bin liralık dua parasının Aziz Yıldırım’ın kendi parasından verdiğini de söyledi. Yelkovan, “Doğan Ercan'la denetim kurulumuz üyesi Doğan Yeşil karışıyor. Başkan Bolu'daki birine dua ettirmek için 5 bin TL gönderdi. Bu para kulüp kasasından değil, Aziz Başkan cebinden veriliyordu. Kulüp vergisini ödemek için İlhan Bey'den kısa süre için 250 bin dolar borç almıştım” şeklinde konuştu.
Bayan hoca iddiası!..
Yelkovan’ın sözleri üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Cübbeli Ahmet Hoca’yı kastederek “Niye para verdiniz? Başkan bedava ettiriyor duayı" dedi. Şimdi gözler kastedilen Bolulu hocanın kim olduğuna çevrildi. Davada yaşanan bu gelişmelerin ardından Vatan Gazetesi ve İstanbul’daki spor basınının önemli birçok ismi Bolu Express Gazetesi’ne ulaşarak, Bolu’da bulunduğu ileri sürülen bu bayan hocayı araştırdı. Hatta bazı basın kuruluşlarının bazı mensuplarını Bolu’ya gönderdikleri ve bu bayan hocayla ilk röportajı gerçekleştirebilmek için birbirleriyle yarıştıkları bildiriliyor.
“Ben istenirse Boluspor’a dua ederim”
Boluspor’a ettiği dualarla tanınan emekli din görevlisi Lütfi Karataş, “Benim F.Bahçe ile ilgim olmaz. Ben istenirse sadece Boluspor için dua ederim” dedi. Vatan Gazetesi muhabirlerinin de kendisini aradığını söyleyen Karataş, “Bolu’da bu kapasitede dua ettirebilecek bir bayan hoca tanımıyorum” şeklinde konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!