
Olay Cuma günü saat 21.30 sıralarında, Bahçelievler Mahallesi Yunus Emre Sokak'ta bulunan Bakan Apartmanı'nda meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce Emine Altıntabak'tan boşanan A.Ö., ayrıldığı eşinin kız kardeşinin nişanına gitti. Nişanda eşiyle tartışan A.Ö. çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.
İddiaya göre A.Ö., daha sonra Emine Altıntabak'ın oturduğu apartmana giderek zemin katta bulunan dairesinin pencelerini açtı. A.Ö. pencerelerden içeri benzin döküp evi ateşe verdikten sonra kaçtı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Bu sırada gelen E.A. ağlayarak sinir krizleri geçirdi. İtfaiye ekipleri, yangının iki farklı odadan çıktığını ve kundaklama olduğunu tespit etti.
Emine Altıntabak'ın daha önce tehdit etmesi nedeniyle eşinden şikayetçi olduğu öğrenilirken, evini boşandığı kocasının yaktığını iddia ederek şikayetçi oldu. Komşuları ise A.Ö.'yü evin etrafında gördüklerini belirtti. Polis, A.Ö.'yü ararken, olayla ilgili soruşturma başlattı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!