
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 4 metreye ulaştı.
Bolu'da 2 haftadır aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 4 metreye ulaştığı Kartalkaya'da oteller hafta içi yüzde 70 ile 80 arasında, hafta sonu ise yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet veriyor.
Konaklamalı ve günü birlik tatil için Kartalkaya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, kayak merkezindeki otellere ait toplam 45 kilometre uzunluğundaki pistlerde kayak yapmanın keyfini çıkarıyor.
Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, yaptığı açıklamada, Kartalkaya'nın kara doyduğunu ifade ederek, ''Şu anda kayak merkezinde kar kalınlığı 4 metreye ulaştı. Daha önceki yıllarda da yoğun kar yağışları oldu ama bu kadar etkili olmadı. Ben 32 yıldır Kartalkaya'dayım bu kadar kar görmedim. Kartalkaya, Kartalkaya olalı bu kadar kar yağışı görmemiştir'' dedi.
Ergül, yoğun kar yağışının ardından sezonun uzadığını ifade ederek, ''Kar kalınlığının 4 metreye ulaşması kayak sezonunun uzamasına katkı sağladı. Normalde nisan sonlarına kadar devam eden sezon, bu yıl Mayıs ayına kadar devam edecek'' diye konuştu.
OBM işbaşında
Bu arada, kış şartlarının ağır olduğu son günlerde, Bolu Aladağ'da İzmir'den gelen ve araçlarının kara saplanması sonucu mahsur kalan vatandaşlara yardım eli, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından uzandı.
Dışarıda hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği ormanlık alanda, araçlarının kara saplanması sonucu uzun süre kar ile mücadele eden gençlerin araçları, Orman Bölge Müdürlüğü hizmet aracı tarafından çekilerek kurtarıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!