
A.S isimli şahıs, Bolu’da yaşayan H.A isimli bir kişinin kimlik bilgilerini ele geçirdi. A.S, sahte evrak ve kendi fotoğrafıyla H.A’nın adına kimlik çıkarttı. Ankara’ya gelen A.S., Ulus’ta bulunan bir bankaya sahte kimliği ile 10 bin TL’lik kredi başvurusu yaptı. Bankadaki işlemlerini tamamladıktan sonra Ulus’ta bulunan bir otele yerleşen A.S. kredinin onaylanmasını bekledi.
Birkaç gün otelde konaklayan A.S., bankanın kendisini aramasından sonra kaldığı otelin müdürü M.Y.’yi yanına alarak, “Gel ağabey, kredi çekeceğim. Beraber gidelim” dedi. Otel müdürü de A.S’nin peşine takılıp bankaya gitti. A.S ve M.Y., bankaya girdiği sırada dolandırıcılık ihbarı alan ekipler baskın yaptı. A.S. ve M.Y. yaka paça gözaltına alındı. Yakalanan A.S ve otelin müdürü M.Y, sahte kimlikle dolandırıcılık yapmak isteyen A.S ve ona bankaya kadar giderek eşlik eden otel müdürü M.Y., ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Başkasının kimlik bilgilerini ele geçirerek.Başkasının evini satmak.Telefon hatları çıkarıp borçlanmak. Borcunu ödememek.Haciz çıkartmak.Yine 10 bin lira kredi çekerken yakalanmak her halde suç değil ki;tutuksuz yargılanmak üzere ilgililer serbest bırakılmıştır.Hadi şimdi bulun bakalım adamı bulabilcekmisiniz?






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!