
Kasım ŞAHİN
Cumhurbaşkanlığı koruma timleri, ziyaretten bir gün önce Bolu’ya gelerek, “Top Secret” yani çok gizli bir toplantı yaparak, Cumhurbaşkanının gideceği yollar ve yerlerde nasıl güvenlik önlemlerinin alınacağı konusunda çalışma yaptı.
Dün sabah saatlerinde ilimize Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü’ne ait iki adet özel minibüsle özel koruma timleri geldi. Valilik binası gelen özel timler Valilik binasında akşam saatlerine kadar gizli toplantı yapıp, güvenlik konusunda neler yapılacağını belirlediler. Emniyet ve Jandarma da kırmızı alarma geçerek, izinler kaldırıldı ve bütün personelin nerelerde görev yapacakları belirlendi. Özellikle emniyet birimleri 2 gün boyunca görev başında olacaklar. Cumhurbaşkanlığının Özel Koruma timleri ise Cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlardaki yüksek ve gözle görülebilecek binalarda görev yapacakları çevre güvenliğini alacakları öğrenildi.
BOMBA UZMANLARI GELDİ
Cumhurbaşkanının can güvenliğini sağlamak için üst düzey alarma geçirilirken, bomba uzmanları da Bolu’ya ulaştı. Önce Valilikte oluşturan özel birim odasında toplanan bomba uzmanları daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaret edeceği yerlere giderek burada ön keşifler yaptıktan sonra bomba arama çalışmalarına başlayarak çevre güvenliği aldılar.
JAMMERLAR GÖREVDE
Cumhurbaşkanı ilimize gelmeden önce özel koruma timleri ve özel donanımlı jammerlar Bolu’ya geldi. Sinyal kesici cihazlarla donatılmış olan jammer araçları adım adım Cumhurbaşkanını takip edecek ve olabilecek herhangi bir durumda müdahalede bulunacak.
KAMERA SİSTEMİYLEDE TAKİP EDİLECEK
Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü kamera sistemiyle özel olarak donatılmış araçlarda takip edecek. Özel araç ta görev yapacak olan özel timler, an ve an çevreyi tarayacak şüpheli gördükleri şahısları yine özel birimlere bildirerek, bu kişilerin çevreden uzaklaştırmasını sağlayacaklar. Özel araç içersinde ayrıca bir adet de kızıl ötesi kamera sistemi de devrede olacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!