
Türkiye'nin cennet mekanı Abant'ta hafta sonu adeta insan seli yaşanırken, turlarla Abant'a gelmek için yola çıkan tatilciler yollarda kaldı.
Kar yağışının etkili olduğu Abant Tabiat Parkı, uzun bir aradan sonra ilk kez kalabalık bir hafta sonu geçirdi. Beyaz örtünün muhteşem görüntüler ortaya çıkardığı Abant'ta tatilci akını yaşandı. Yurdun çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce tatilci doğa harikası mekanda karın keyfini çıkardı. Kimileri muhteşem manzarayı görüntülemeye çalışırken, kimileri de mangalda sucuk keyfi yaptı. Kar yağışı en çok da çocukları sevindirdi. Minik tatilciler şamyellerle kayak yaparak tatilin keyfini çıkardı. Abant Gölü de karla birlikte güzel görüntülerini bir kez daha ortaya çıkardı. Göl çevresinde yürüyüş yapanlar doğayı ve gölü fotoğraflayarak hatıra fotoğrafı çekti.
Tatilcilerin hafta sonu tatili için tercih ettiği Abant'a ulaşım sırasında kazalar da yaşandı. Tur otobüsleri Mudurnu'dan Abant'a bağlanan yolda kayarak yoldan çıktı. Yüzlerce tatilci otobüslerinden inip yürüyerek otellerine ulaşmaya çalıştı. Yollarda kalan tatilcileri otellerin servisleri taşıdı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!