
Bolu Dağı'nda dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederken, yağış Seymenler, Karalıkdere, Bakacak mevkileri ile TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı tünelinin bulunduğu bölgede etkili oluyor. Kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı Bolu Dağı'nda karayolları ekipleri, tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Düzce'nin de yüksek kesimlerinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının ardından Kaynaşlı ilçesine bağlı Tavak, Çamoluk, Çakırsayvan ile Gölyaka ilçesine bağlı Güzeldere köyünde kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı.
D-100 karayolu Bolu Dağı kesimi ve D-655 karayolunun yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren yağış nedeniyle karayolları ekipleri tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri, Bolu Dağı geçişini kullanan sürücüleri kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları ve araçlarında takoz, zincir ve çekme halatı bulundurmaları yönünde uyarıyor.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!