
Kasım ŞAHİN
Adliye Binası karşısında bulunan 5 adet bankamatiklerin içi ve çevresi adeta pislik yuvası haline geldi. Kendini bilmez bazı vatandaşlar da bankamatiklerin içersinde sigara içme cesaretinde bulunup, izmaritlerini bankamatik içersine attılar.
Yasakları çiğnemekte üstümüze yok. Kapalı alanlarda sigara içme yasağının bulunmasına karşın, bazı vatandaşlar Adliye Binası karşında bulunan küçücük ATM’lerde bile sigara içmeyi başardılar. Bununla yetinmeyen kendini bilmez bazı vatandaşlar, izmaritlerini de, bankamatik içersine atarak, paralarını çekip veya yatırıp, hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gittiler. Bankamatiklerin içersinde sadece sigara pislikleri değil, banka müşterileri, bankamatiklerden verilen makbuzları bile yerlere attılar.
Bazı vatandaşlar ise bankamatik etrafını pisletmekten geri kalmadılar. Anıt Park kenarında bulunan bankamatiklerin çevresi ise makbuz kağıtlarının pislikleri doldu. Çevreye ne kadar duyarlı olduğumuzu bir kez daha ortaya sermiş olduk. Ayrıca, bankamatiklerin içersinde bir tek bankanın çöp kovası bulunurken, bunun ne halde olduğunu sizlerin görüşüne sunuyoruz.
KAMERALARDAN TESPİT EDİLECEKLER
Bankamatik içersinde sigara içip, izmaritlerini yere atan vatandaşlar güvenlik kameralarından tespit edilip, cezai işlem yapılacağı öğrenildi. Banka yetkilileri, bir ay geriye dönük, güvenlik kameralarının inceleneceğini sigara içen ve yerlere izmarit ile çöp atanların kimliklerinin tespit edilmesinden sonra yasal yollardan para cezasının verilmesinin sağlanacağını bildirdiler.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!