
Bolu'da bulunan yaban hayatı koruma sahasına 2011 yılı içinde Almanya, Danimarka, Amerika ve Türkiye'den toplam 30 avcı, geyik, karaca ve domuz vurmak için geldi. Gelen avcılar, 7 bin lira ödeyerek kızıl geyik, 800 lira ödeyerek karaca ve 400 lira ödeyerek domuz avladı. Avcılar tarafından 3 geyik, 5 karaca ve 24 tane domuz vuruldu.
Bolu Çevre ve Orman Müdürü Sezgin Akay, İlimizin, Türkiye'nin gözde av turizm merkezlerinden biri olduğunu kaydederek, "Bolu'ya yerli avcıların yanı sıra yabancı avcılar da gelmekte. Yapılan av turizmi kapsamında bölge halkı da kalkınmakta. Geçen yıllara oranla kaçak avlanma oranlarında büyük bir düşüşün yaşandı. Köylüler ormanına ve ormanda yaşayan yabani hayvanlara sahip çıkıyor. Yabani hayvanların kaçak avcılar tarafından vurulmasına izin vermiyor. Ekiplerimiz tarafından sık sık kontrol edilen bölgede hayvan popülasyonu da hızlı bir çoğalma görülmektedir" diye konuştu.
Mengenden selamlarımı gönderiyorum.Sayın Sezgin Müdürüm verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Mengen ilçesi Gökçesu Beldesinde var olan HES sınırları içesinde su kanallarının üstünün açık olduğu ve yaban hayatına verdiği zararla ilgili şikayetler gelmiştir sanırım.Bu konuda valiliğe cd de iletildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!