
Sedaş İcra Başkanı Güven, Van'da yaşanan afetin herkesi derinden sarstığını belirtti. Güven, elektrik dağıtım şirketi olarak, bu olayın acısını derinden yaşadıklarını ve depremzedelerin yanında olduklarını ifade etti.
Yardımların, mutlaka devamının gelmesi gerektiğine dikkat çeken Bekir Sami Güven, Sedaş çalışanlarının kurumsal anlamda düzenlediği yardım kampanyası gibi pek çok şirkette ve kurumda benzer organizasyonların bütün yurt sathına yayılmış ve tek yürek olmuş bir şekilde gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Sedaş çalışanlarının, düzenledikleri kampanyayla depremzedelerin yardımına koşmaya çalıştığını belirten Güven, "Sedaş faaliyet alanındaki Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce merkez ve ilçelerinde Sedaş müşteri hizmetleri merkezlerinde, Sedaş'ın dağıtım, satış, finans ve ortak hizmetler birimlerinde görev yapan çalışanlarımız, başlattıkları kampanya kapsamında kış şartlarına uygun malzemeleri her ilde kolilediler. PTT Kargo ile sağlanan dayanışma ile toplanan yardım malzemeleri, Van Valiliği Kriz Merkezi'ne gönderildi." dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!