
Kariyer Günleri’nin açılışına AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Emin Semercioğlu, İzzet Vakfı Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih Yamaner, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmasında bu tür etkinliklerin önemine değinen Rektör Coşkun, öğrencilerin en iyi şekilde ve modern bir eğitim almaları için üniversite olanaklarının gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.
Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Emin Semercioğlu ise yaptığı konuşmada yetişmiş iş gücüne ve eğitimli girişimcilere her sektörde ihtiyaç duyulduğunu belirterek, öğrencilerden kendilerini geleceğe hazırlamalarını istedi.
Kariyer Günleri’nin ilk dersi ise Barilla Fabrika ve Satın Alma Direktörü Murat Bozkurt tarafından verildi. Murat Bozkurt üniversite eğitiminin kişinin algısının açılmasına ve nesneleri, olayları ve durumları farklı algılamayı öğrettiğini, sektörler için kalifiye, yetişmiş ve aranan bir birey olmanın kişinin kendine yapacağı katkılarla mümkün olacağını söyledi. Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Murat Bozkurt, öğrencilerden her zaman yeniliklere açık olmalarını, gelişmeleri takip ederek kendilerini yenilemeleri bu şekilde başarılı olabileceklerini belirtti.
Program sonunda Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Barilla Fabrika ve Satın Alma Direktörü Murat Bozkurt’a verdiği konferanstan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!