
Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar kendilerini Akkayalar travertenlerinde kirli havuza attı. Gençler ve çocuklar havuzdaki kirliliğe aldırmadan serinlemenin tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 33 dereceye ulaştığı Bolu'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar mesire ve ormanlık alanlara giderek serinlemeye çalıştı. Çepni Köyü'nde bulunan Akkayalar travertenlerinin üst kısmında bulunan havuz sıcaktan bunalanların uğrak yeri oldu. Havuzun kirliliğine aldırmayanlar suya girerek serinlemeye çalıştı. İl Özel İdaresi'nde görevli kişiler ellerine aldıkları filelerle suyun üzerindeki pislikleri temizlemeye çalıştı. Görevliler havuzun içine giremeyince suda bulunan bir kişi fileyi alarak havuzun orta kısımlarındaki pislikleri temizleyerek, su yılanlarını topladı. Çocuklar havuzun içinde şişme simitlerle yüzerek eğlenirken, bazı vatandaşlar ise çimlerin üzerine yatıp güneşlendi.
burası bir işletmeye verilmişti sonra bıraktılar yeniden bir an önce verilmeliki turizme kazandırılsın kıymetini sonra anlarız ama bu seferde Ak kayalar kalmayacak.
Ak kayalar da AK PARTİ gibi karardı son zamanlarda.Yakında morarırlar çocuklara yazık o pis sularda yüzüyorlar.
Aladdin bey yakında Karacayıra bu havuzun "100 katı kadar deniz getirecek yapar benim başkanın Almanyadan deniz bile getirmiştir.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!