
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, eğitim ve bilgilendirme çalışmaları kapsamında, 2008 yılından beri kampanya gerçekleştiren TAP, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında Türkiye genelinde yaklaşık 157 ton atık pil toplayarak, planladıkları hedefi aşmayı başardı.
Bu yıl aralarında Bolu’nun da bulunduğu 37 ilde gerçekleştirilen ve yaklaşık 6 milyon öğrencinin destek verdiği kampanyaya katkı sağlayan okullar, düzenlenen etkinliklerle ödüllendirdi.
TAP tarafından kampanyaya destek vererek en çok atık pil toplayan okullara 654 adet satranç takımı, 58 adet satranç eğitim tahtası, 65 adet satranç eğitim kitabı, 33 adet masa tenisi masası, 295 adet futbol, 124 voleybol ve 166 basketbol topu, 456 adet antrenman forması, 20 adet kitap seti, 23 adet müzik çalar cihazı, 9 adet fotoğraf makinesi ile 7 adet bisiklet hediye edildi.
Öğrencilere ayrıca yaş gruplarına göre, çeşitli mağazalardan 3 bin 700 TL tutarında hediye kartı dağıtıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!