
Belediye Spor, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bolu Bağışçılar Vakfı iş birliği ile 19 Temmuz- 22 Temmuz 2011 tarihleri arasında “Bu Benim Yeşil Dünyam Futbol Turnuvası’nın ilk karşılaşmaları başladı.
Karaçayır sentetik sahada 4 gün boyunca 8 takımın mücadele edeceği futbol şöleni için dün Karaçayır’da Turnuva açılışı yapıldı.
Açılışa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram ve çok sayıda davetli ile birlikte sporcu ve antrenörleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program da açılış konuşması yapan Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, “Bizler Bu Benim Yeşil Dünyam projesine Bolu Bağışçılar Vakfı olarak gönülden destek veriyoruz. Çünkü Bolumuzu daha güzel, daha yeşil görmek istiyoruz. Sizlerde bizim yaşımıza gelinceye kadar yaşadığınız şehri mümkün olduğu kadar yeşil ve yaşanabilir tutun” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da, Bolu Belediyesi’nin çevre ve spor adına bu güne kadar yapmış olduğu ve ileriki günlerde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler vererek başladığı konuşmasına“ İçinde bulunduğumuz Karaçayır’da ki bu mekan gelecekte sporun her branşına ev sahipliği yapabilecek bir konuma gelecek. Bu konuda çok yoğun gayretler içerisindeyiz. Hem Kartalkaya, hem de Abant’ta Bolu turizmi ile ilgili de sahaların yapımı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bolu çevre açısından dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesi. Bu yapıda da sporun her branşına olduğu gibi futbola da çok büyük ehemmiyet veriyor ve sizlerin önünü açmaya çalışıyoruz. Bundan 5 sene kadar evvel Büyüksu simsiyah akıyor ve içerisinde canlı yaşamıyordu. O pis sudan biz alıp ta sebze ve meyvelerimizi suluyor ve sizlere yediriyorduk. Şu anda ise orada balık tutabilir hale geldik. Dedelerimiz bize balık tutabilir halde bırakmışlardı, biz de size canlı yaşamaz halde bırakamazdık. İnşallah sizlerde geleceğinizi sizden sonra geleceklere yaşanabilir bir kent olarak bırakırsınız. Sizlerin daha iyi bir kentte yaşamanız için bütün gücümüzü seferber ediyoruz. Her şey sizin geleceğiniz için. İnşallah hem spor da, hem de özel yaşamınızda çok daha iyi noktalara gelirsiniz” dedi.
Konuşmaların ardından tekvando ve Tranbolin sporcuları tarafından protokole kısa bir gösteri yapıldı.
Gösteri yapan sporculara Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve protokol tarafından “Bu Benim Dünyam” logolu rozetleri takıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!