
Şehir meydanında protokolün de katılımıyla saat 18.30’da organize edilecek start öncesi basın toplantısının ardından saat 19.00’da Valilik Binası önündeki Seremoni Start'a geçilecek. Önceki yıllarda olduğu gibi çok sayıda seyircinin katılımı ile görsel bir şölen havasında geçmesi beklenen Seremoni Start, Bolu Vilayet Meydanı’nda organize edilecek.
Yarışmacıların, zorlu ve bir o kadar da zevkli olan 5 kilometrelik parkurda zaman karşı yarışacakları 17 Temmuz Pazar günü program saat 12.00’de antrenman çıkışları ile başlayacak. Resmi antrenmanların ardından saat 14.30’da yarışmanın birinci çıkış startı verilecek ve üç çıkışın ardından saat 18.45’de Büyük Abant Oteli ve Kongre Merkezi’ndeki ödül töreni ile yarışma son bulacak.
ANOK Abant Tırmanma Yarışı’nda Ankaralı sporcuların otomobillerinin nakliyesi Ağaçlı Grup Sponsorluğu'nda gerçekleşecek. Yarışmaya Ankaralı sporcuların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Ankara Life’ın basın sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda, BOLOFF kulübü önceki yıllarda olduğu gibi yarışmanın başarı ile gerçekleşmesinde büyük bir pay sahibi.
Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve Mudurnu Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşecek olan ANOK Abant Tırmanma Yarışı ile ilgili bilgi ve dokümanlara kulübün resmi internet adresi olan www.anok.org.tr den ulaşabiliniyor. Ayrıca yarışma ile ilgili güncel gelişmeleri takip etmek için www.facebook.com/anok06 ve www.twitter.com/anokofficial hesapları kullanılabilir.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!