
Jerusalem Post, “İsrail, Ankara’nın laflarını seçimlerde rol almak istemediği için gözmezlikten geliyor” başlığını kullandığı haberinde “Kudüs, Türkiye’de Haziran’da yapılacak olan ulusal seçimlerde istismarı önlemeye yönelik bir çabayla (Dışişleri Bakanı) Davutoğlu’nun İsrail karşıtı beyanlarına kulak asmıyor” dedi.
Jerusalem Post gazetesi özel haberinde “İsrail’de yapılan değerlendirmeler, halen Türk politikacılarınca söylenen her şey, gelecek seçimlerin açısından görülmesi gerektiğidir” ifadesini kullandı.
Tepki gösterirse
Gazete, “Bu değerlendirmelere göre, İsrail konusunda söylenenlerin çoğu, iç tüketime yönelik. İsrail’in tepki göstermesi halinde beyan sahiplerinin ekmeğine yağ sürmüş olacağı düşünülüyor” dediği haberinde seçimlerin AKP tarafından kolayca kazanılması beklendiğini de belirtti. Gazete İsrail’in sessizliğini korurken bir yandan da perde arkasında bu ay Gazze’ye yola çıkması planlanan yeni filoyu durdurmak için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!