
Olay, saat 05.00 sıralarında Kıyıboyu Caddesi’nden geçen Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalında meydana geldi. Barda ’Melisa’ takma adıyla konsomatris olarak çalışan Derya P., iş çıkışı kanal üzerinde bulunan köprüden suya atladı. Aynı barda garson olan Harun Daşdelen, kadının suda sürüklendiğini görünce kurtarmak için suya atladı. Bir süre sonra Derya P.’yi kurtararak kanalın kenarına tutunmasını sağlayan Daşdelen, akıntı ve soğuk suyun etkisiyle çırpınmaya başladı. Yine aynı barda garson olan Ferhat Gülşen de Harun Daşdelen’i kurtarmak için suya atladı ancak o da sürüklendi.
Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Gülşen gözden kayboldu, suda hüreketsiz sürüklenen Daşdelen ise tesadüfen olay yerindeng eçen sualtı kurtarma deneyimli bir polis tarafından sudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri, yaklaşık 20 dakika Daşdelen’i hayata döndürmek için müdahale etti ancak kurtaramadı.
Bölgeye sevk edilen 3 dalgıç polis, kısa süre sonra yakındaki bir köprünün altında Gülşen’in cesedini buldu.
Ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan konsomatris Derya P.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, onu kurtamak uğruna kanalmda boğulan Harun Daşdelen ve Fethat Gülşen’in cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!