
Kalabalık bir grupla Mengene çıkartma yapan Has Partililer ilçe halkının büyük sevgisi ile karşılaştı. İlçe gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Bolu milletvekili adayı Erol Gülen
“Bugün Mengen ilçemizi ziyaret ettik gördük ki halkımız iktidar ve muhalefetin seçim meydanlarında verdiği vaadlerden bıkmış. Ne yazık ki iktidar ne iktidar gibi davranmıştır nede muhalefet yapıcı bir muhalefet yapmıştır. Örneğin Kemal Kılıçtaroğlu seçim meydanlarında sürekli olarak “İntibak” yasasından bahsetmektedir. Siz hiç 9 yıldır CHP’nin mecliste intibak yasası ile alakalı kanun teklifi verdiğini gördünüz mü. Siz hiç MHP’nin 9 yıl boyunca hilal kart ile alakalı bir çalışma yaptığını bu konuda bir kanun teklifi verdiğini duydunuz mu ne yazık ki iktidar halkımızı fakirleştirdi ve muhalefette bu fakirlik üzerinden seçim zamanı oy devşirme peşine düştü” dedi.Açıklamasının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili adayı Tanju Özcan’a bir soru yönelten Gülen “ CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu seçim meydanlarında 430 adet imam hatip lisesinin fazla olduğunu ve kapatacağını söylemişti. İktidara gelmeniz halinde Tanju Özcan olarak sizlerde Bolu İmam hatip lisesi, Gerede İmam hatip lisesi ve Mengen İmam hatip lisesini kapatma vaadinde bulunuyor musunuz” dedi.
Orada da "ampule üşüşen sinekler" misali, sistem oturmuş. İmam fazlası aşikar. ilçemizde bir çok cami cemaatsiz. Cemaatsiz imamlar kendileri de camiye girmiyor, namaz kılmıyor. Tayin oldukları yere de katılmıyor lojmanını işgale devam ediyor, katılmış gibi maaş almaya devam ediyor.İşin dibi çıkmış.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!