
. - Türkiye son yılların en serin Mayıs ayını yaşıyor. Hafta sonu batıda parlayacak olan güneşe rağmen ortalamanın 5 derece altında sıcaklık bekleniyor. Ülkenin doğusu hafta sonu yağışlara rağmen en ılık bölgeler olacak. Batıda düşen sıcaklıkların ardından yarın orta kesimler soğuyor, Sivas, Giresun ve Tokat arasındaki dağlar yarın kar yağma olasılığı bulunan kesim, ancak yurdun daha doğusunda sıcaklık yüksek. Sıcaklıklar 16 ila 23 derece arasında değişiyor. Yarın İstanbul güneşli, 15 derece olacak. Pazar günü bulutlar biraz artsa da güneş yine görülecek. İstanbul'da salıdan itibaren yağmur var.
Yarın Ankara parçalı bulutlu 15 derece; pazardan sonra 20 dereceyi geçecek. İzmir yarın güneşli, 18 derece olacak. Pazardan itibaren İzmir'de sıcaklık artacak ama salıdan itibaren yağmurlar tekrar başlıyor. Adana yağmurlu ve 20 derece olacak. Bölgelere göre hafta sonu beklenen hava durumu şöyle: Marmara'da hafta sonu güneşin etkisiyle hissedilen sıcaklık artacak, rüzgar hafifleyecek. Pazar günü sadece Trakya'da hafif yağmur var. İç Anadolu'da yarın Sivas, Niğde arası yağışlı ve soğuk. 6 dereceye inecek sıcaklık nedeniyle Sivas dağlarına kar yağabilir. Eskişehir, Konya arası güneşli ve 14 derece olacak.
Ege Bölgesi'nde hafta sonu güneş bolca parlayacak ama yine serin poyraz esecek. Sıcaklık kıyılarda 18-19 derece olacak.
Akdeniz'de yarın yağmur daha az kentte ve özellikle Adana, Kahramanmaraş çevresini etkileyecek. Güneydoğu ve Doğu Anadolu hafta sonunu yağışa rağmen en ılık geçirecek bölgeler olacak. Sıcaklık Diyarbakır'da 23, Elazığ'da 22, Van 17 derece. Karadeniz'de Orta Karadeniz yarın soğuk olacak. Kastamonu, Samsun ve Ordu'ya kadar sıcaklık 9-10 dereceye inecek, Tokat, Giresun arasındaki dağlara kar yağabilir, Batı Karadeniz ise az bulutlu olacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!