
Apartman dairesinde beslediği Malta terieri cinsi köpeğinden rahatsız oldukları için sürekli tartıştıkları komşularıyla birbirine giren H.E ile komşuları karakolluk oldu. Sürekli tartışma yaşayan hayvan sever H.E ile komşuları Ş.V ve S.D önceki gün yine köpek yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma karşılıklı küfür ve darp olayına dönüşünce devreye diğer apartman sakinleri girip polis çağırdı. Kalıcı Konutlar Bölgesinde Yaşamkent Mahallesinde meydana gelen olay mahalline ulaşan asayiş ekibi tarafları zar zor ayıra bildi. Köpek kavgasına tutuşan üç kişiyi ifadelerini almak üzere Bahçelievler Polis Merkezine götürüldükleri sırada da kavgaya devam etti. Polisin yanında hakaret ve küfürlerine devam eden tarafları yatıştıramayan asayiş ekibi kişileri mahkemeye sevk etti.
evde hayvan beslenirhemde çok güzel .benim komşularım tepemde tepindiği , üzerime halı hertürlü pislik silkelediği çocukları apartmana tuvalet yaptıkları , gecenin 3ünde öğlen saatiymiş gibi merdivenlerden zıplayarak indiği halde ben sesimi çıkarmazken.havlamayan köpeğime lafedenin dilini koparırım.
evde hayvan beslenir neden olmasın gerekli hijyen önlemlerini alırsanızkedi köpek kuş gibi hayvanlar sorun olmaz saldırganlığı olmadığı sürece keza sevgili bayanın köpeği çok tatlı çok şirin birazda vijdan olması gerekiyor artı tüm canlılara saygı leyla hanım korkmayın sizi destekliyorum
Çağdaş insan hayvanı barınakta besler bu barınak evin bahçesinde olabilir.Evde kafes te kuş, akvaryumda balık besleyebilirsiniz ama ortalıkta köpek beslenmez.ÇÜNKÜ HAVLAMA SESİ KOMŞULARINIZI RAHATSIZ EDER.
Tekin Yilmaz"a evde hayvan beslemek nezamandan beri cag disilik oldu. ozaman Avrupalilarin hepsi cag disi oluyor, cagin gerisinde oluyor, bizim Turkiye cagin cok cok ilerisinde o halde oylemi? Merhamet etmiyor,sevmiyosunuz, SEVENLERE bircagdasolarak engelolmayin.
evdede hayvan beslenirmi kardeşim bu ne çağdışılık bir hal






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!