
İstanbul Maltepe’de anaokulunda düşen lavabonun boğazını kesmesi sonucu ölen 6 yaşındaki Efe Boz’un babası Kemal Boz, Ankara’ya başlattığı yürüyüşün 7’nci gününde Bolu’ya ulaştı. Yağmur altında Bolu Dağı’nın rampalarını yürümekte güçlük çeken Kemal Boz, mola vererek açma germe hareketleri yapıp kendisine eskortluk eden polislerle kahve içti.
Geçen yıl mayıs ayında anaokulunda düşen lavabonun boğazını kesmesi sonucu ölen Efe Boz’un babası Kemal Boz, güvenli eğitim alanları oluşturulması için www.efeboz.com isimli internet sitesinde ‘Başka Efe’ler Ölmesin’ kampanyası başlattı.
Ayakları morardı ve şişti
Aynı okulda öğrenim gören öğrenci velisi Kemal Özdeş ile birlikte toplanan yüz bin imzayı TBMM’ye vermek için 12 Nisan’da İstanbul’daki evinin önünden Ankara’ya yürüyüş başlatan Kemal Boz, Bolu’ya ulaştı. Yürüyüşün 7’nci gününde ayaklarında morluklar oluşan ve bacakları şişen Kemal Boz, yağmur altında Bolu Dağı’nın rampalarında güçlükle yürüdü.
Yol kenarında bulunan bir tesiste mola veren Kemal Boz, kendisine eşlik eden polislerle birlikte kahve içip açma germe hareketleri yaptı. Yürüyüşün en zorlu bölümünün Bolu Dağı olduğunu, kendisini de en çok bu güzergâhın korkuttuğunu belirten Kemal Boz şunları söyledi: “Her gün yaklaşık 40 kilometre yürüyorum. Bolu dağı rampaları beni çok yordu. Ayağımdaki şişliklere ve morarmalara rağmen yoluma devam ediyorum. Geçtiğimiz gün yoldan geçen bir aracın durarak çay ikram etmesi bizi çok duygulandırdı. Sanki Türkiye bizimle yürüyor hissi verdi. 23 Nisan’da Ankara’da olup toplanan imzaları TBMM’ye sunmak istiyorum. Toplanan imzaların ardından cezaların artacağı ve Milli Eğitim çatısı altında görev yapan yöneticilerin gerekli kontrol noktalarını gözden geçirerek yaralanmaların ve ölümlerin önüne geçeceğini düşünüyorum.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!