
Ankara'da, bir evin önüne bırakılmış çöpün içinde dizden ve bilekten kesilmiş bacak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, çöp temizliği için gece vardiyasına çıkan Çankaya Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri, Cebeci semti Düşkünler Sokağı'ndaki çöpleri temizlik aracına attıktan sonra Evren Sokağı'na geçti. İşçiler, Evren Sokağı 1 No'lu apartmanın önündeki çöpleri toplarken araçtan siyah bir poşet düştü. Poşeti tekrar almak istediklerinde yırtılan torbadaki bacak ortaya çıktı.
Şaşkına dönen işçiler, 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ise durumu polise bildirdi. Olay yerine Ankara Emniyeti Cinayet Şubesi polisleri geldi. Temizlik işçilerinin ön ifadesini alan polis, bacağın çıktığı çöpün alındığı Düşkünler Sokağı'nda, bacak üzerinde ve aracın içerisindeki diğer çöplerde inceleme yaptı. Bacak haricinde başka bir organa rastlanmadı. Temizlik elemanlarının olayın şokunu atlatamadıkları görüldü. Bacağın bulunduğu sokağın başına emniyet şeridi çekildi.
Bacak, detaylı inceleme için Adli Tıp Merkezi'ne, temizlik işçileri ise emniyete götürüldü. Atık toplama merkezine gönderilen çöp aracında inceleme yapılacağı öğrenildi.
Bacağa tutturulmuş halde olan ve üzerinde yazılar bulunan bir kağıt parçası dikkat çekti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!