
Salıbeyler Mahallesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikim törenine, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Bolu Orman Bölge Müdürü Sırrı Köstereli, İl Çevre ve Orman Müdürü Sezgin Akay, Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Defterdarı Yücel Erata, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Köroğlu Gazeteciler Derneği Başkanı Hüseyin Aykan, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Tahir Gayret, Türk Eğitim Sendikası Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman, Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Yunus Nadir Özçelik, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Elfaz Temiz, AKP İl Başkanı Ömer Sayın, AKP Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, AKP Milletvekili Aday Adayı Uğur Türesin, MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu ve MHP Milletvekili Adayları, HAS Parti İl Başkanı Abdullah Uzun ve Milletvekili Adayları, Hak ve Eşitlik Partisi Milletvekili Adayları, gazeteciler, Sakarya ilköğretim okulu ve AİBÜ üniversite öğrencileri katıldı. İl Çevre Orman Müdürlüğünün tahsis ettiği üç hektarlık alana KGC ve Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla 5 bin 500 çam fidanı dikildi. Fidan dikim törenine katılan herkes, birer fidan dikerek, dünyaya bir fidan daha kazandırmanın mutluğunu dile getirdiler.
Dinimizde bir ağaç dikmek ile bir insan yaşamı kurtarmak aynı sevaba nasırdır. Bu yüzden bu kampanyayaı düzenleyenlere, katılıp destek verenlere ve bürokrat büyüklere bir bolulu olarak şükranlarımı sunuyorum.
süper bir gezi oldu ağaç dikmek ve doğayı canlandırmak gerçekten güzel bir şey...
AKP değil... Ak Parti.. Bide en sona yazsaydınız bari...
Köroğlu Gazeteciler Cemiyetinin ağaç dikme organizasyonu sayesinde artık benimde bu dünyada dikili bir ağacım oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!