
Mudurnu İlçe köy muhtarları AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a bir ziyarette bulundu. Mudurnu İl Genel Meclisi üyeleri Vedat Özkan ve Rıdvan Sevinç’inde katılımı ile gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Mudurnu’ya bağlı 15 Köy muhtarı ve İl Genel Meclisi üyeleri Vedat Özkan ve Rıdvan Sevinç, Ömer Sayın’ı İl Başkanlığı binasında ziyaret etti. Muhtarlar, Sayın’a İl Başkanlığına atanmasının ardından ilk kez ziyaret ettiklerini bildirerek, “Çok önemli bir süreçte iktidar Partisi İl başkanlığı görevini üstlendiniz. Uzun süre Yeniçağa Belediye Başkanlığı görevini başarı ile yürütmüş çok önemli bir değersiniz, tecrübeleriniz ile Bolu’muza katkılar sağlayacağınızı umuyoruz, Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise muhtarlara ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. Sayın “Muhtarlarımızla bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Muhtarlar halkla birlikte iç içe yaşayan seçilmişlerimiz. Bu sebeple onların görüşleri bizim için önemli. Yapılması gereken ne varsa her türlü katkıya hazırız” şeklinde konuştu.
Ziyarette karşılıklı olarak Mudurnu ve köyleri hakkında konular görüşüldü.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!