
Türkiye’nin 81 ilinde de yapılacak olan programda sağlık alanında toplumun bilinçlenmesi, bilgilendirilmesi, sektörün sorunlarının ve soruların tartışılması, yeni gelişmeler hakkında bilgiler sunulması, ilgili kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerin anlatılması, sivil toplum kuruluşlarının ve akademik çevrelerin faaliyetlerinin duyurulması amaçlanıyor.
Ayrıca program uzman doktorlar ile vatandaşın direk katılımıyla TRT Anadolu televizyonundan naklen yayınlanacaktır. Obezite, Kalp Sağlığı, Kadın ve Çocuk Sağlığı, Göz Sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Aile Hekimliği, Organ Nakli ve kanser konuları öncelikli olmak üzere, yerel ve genel sağlık sorunlarına yer verilecektir.
Yarın saat 14:30’da Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde yapılacak ve halka açık olarak düzenlenecek olan TRT Anadolu kanalından canlı olarak yayınlanacak programa Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç, Düzce Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Hakan Bozkurt, AİBÜ Tıp Fak. Kadın Hast. ve Doğ. ABD. Bşk. Prof. Dr. Melahat Dönmez, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şaban Beyazpınar, Sakarya Eğt. ve Araş. Hast. Göz Hastalıkları Klinik Şefi Doç. Dr. Gürsoy Alagöz, AİBÜ Tıp Fak. Kardiyoloji ABD. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, İzzet Baysal Dev. Hast. Kanser Erken Tanı ve Eğt. Merk. Sorumlusu Dr. Dilek Çürük katılacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!