
Evirgen, “Sadece 253 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde CHP’nin aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak şekilde yasa teklifi vermesi ve önerisinin arkasında durması manidardır. Askerlik yapmak hem bir hak hem de görevdir. Nasıl yapılacağı hususu siyasete feda edilemez. Askerlik siyasi bir konu değil, teknik bir konudur” dedi.
HALK İÇİN TEK BİR PROJELERİ YOK
CHP’nin son günlerde gündeme parti içi çekişmelerle gelebildiğini ifade eden Evirgen, “Kendi iç kavga, kumpas ve taciz tartışmalarının üstünü örtmek için günü birlik siyaset üretenlere cevabı halk sandıkta verecektir. Bir siyaset uyanıklığı ile oy avcılığına soyunmak ülkenin geleceğini düşünmemek anlamına gelmektedir. Siyaset atma tutma işi değil, proje işidir. 8 yıldır muhalefette olan CHP halk için hangi projenin altına imza atmıştır?” diye sordu.
MİLLET İRADESİNİ MAHKEMELİK YAPTILAR
CHP’nin ‘Yüksek Yargı Düzenlemesi’nin iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmasına da tepki gösteren Evirgen, “Millet iradesi bir kez daha mahkemeye taşındı. Yargının ağır işleyişi ortada. Geciken adalet adalet değildir. AİHM’in bile gündemi bizim ağır işleyen yargımız. Düzeltilmesin mi? Yargı bağımsızlığı korunmasın mı? 2003’te uzun süren yargılanmalarla ilgili sadece 3 olan şikayet sayısı, 2010’da 83’e yükseldi. AİHM’e yapılan başvurulardan bile haberleri yok” dedi.
Oy avcılığını da vicdan sömürüsünü de en iyi AKP yapıyor. Örnekleri o kdar çok ki... Okurlardan birisi açıklamış. İyi okuyun lütfen.
Lütfen değerlendirmenizi objektif kriterler egöre yapınız. Bu memlekette oy avcılığını en iyi yapan AKPdir. Bir dönem imam hatiplileri, sonra "türbanı", bunlara ek olarak da erzak paketlerini, kömür çuvallarını ve son olarak da beyaz eşyaları AKP oy aracı olarak kullandı. (Yazmaya yer kalmadı)






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!