
Mudurnu’nun tarihi evlerini görmek için gelen ziyaretçiler gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Hafta sonu ve hafta içi yerli ve yabancı çok sayıda turistin geldiği Mudurnu ziyaretçi akınına uğruyor.
Mudurnu tarihi evlerini görmek için gelen ziyaretçiler, evlerin önlerinde fotoğraf çektiriyor ve evler konusunda yetkililerden bilgi alıyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden Mudurnu'ya gelen 45 kişilik Öğrenci grubu Mudurnu'ya hayran kaldı. Mudurnu turizmine katkıda bulunmak için ziyaretçilere Mudurnu hakkında bilgi veren rehber Uğur Kargaoğlu, dedesi ve ninesine Mudurnu'nun yöresel kıyafetlerini giydirerek, tatilcilere yöre hakkında bilgi veriyor. Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl Bolu'nun doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel anlamda da zengin olduğunu ifade ederek, "Doğal güzelliklerimizin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginlikleri de korumamız gerek. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrenci Grup Başkanı Nesip Mahir, okulda Türkiye'nin tarihi ve turizm yerlerine bir dernek kurarak gidiyoruz diyerek, “Toplam üye sayımız 3 bin kişi oldu. Biz öğrenciler olarak tarihe ve kültüre önem veriyoruz. 62. gezimizi Mudurnu'ya yaptık” dedi.
Mudurnu'nun çok güzel bir ilçe olduğunu kaydeden Mahir, "Tarihini ve kültürünü günümüze kadar taşıyan çok az yerlerden bir tanesi de Mudurnu. Tarihi ve kültürel zenginliği ile Mudurnu insanı büyülüyor" diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!