
CHP HATAY Milletvekili Fuat Çay ve Meclis Üyesi Mesut Değer Bolu CHP İl Teşkilatı ile birlikte Karaçayır Mahalle Muhtarı Cengiz Aydoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin hazırladığı büyük buluşma gecesinde “Benim dedikodumu yapan muhtarın yerini de tanımam kendisini de tanımam” sözlerine üzüldüğünü belirten CHP Hatay Meclis Üyesi Mesut Değer, “Başkanı, seçimle gelen seçilen kişilere saygı duymaya davet ediyorum. Muhtarlık halkla temas kuran demokratik seçilen bir mevki kutsal bir makamdır” diyerek tepkide bulundu. Muhtarlığın gönüllü yapılacak bir iş olduğunu ve gecesinin gündüzünün olmadığını belirten Milletvekili Fuat Çay, “Muhtarlık devletin işlerini yürüten bir kurumdur. Önce vatandaş muhtara sıkıntıları konusunda başvuruyor. Sizin Belediye Başkanı ile yaşadığınız sorunların başka boyutu var. Belli bir makama gelindiği zaman muhtarı kendisinden aşağı gören anlayış doğru değildir. Bu muhtar değil normal bir vatandaş dahi olsa yine o şekil konuşulmamalıdır” açıklamalarında bulundu.
Bunun üzerine Karaçayır Mahalle Muhtarı Cengiz Aydoğan, “İl başkanlarına soytarı diyen milletvekillerine dansöz diyen valiye manukya diyen bu adamdan hiçbir şey olmaz” diyerek başkana olan kızgınlığını dile getirdi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!