
Bank Asya 1. Lig takımlarından Bolusporda 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği bayrak kampanyası başlatarak İzzet Baysal Caddesi e dev Boluspor bayrağı astılar.
Kampanya ile ilgili 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği de yapılan yazılı açıklamada, "1965 Boluspor Taraftarlar Derneği olarak Her Yere Bir Bayrak kampanyasını Belediye Meydanı a asmış olduğumuz bayrak ile başlatmış bulunmaktayız. Boluspor ilk yarının son haftalarına doğru büyük bir çıkış yakaladı ve ikinci yarının ilk karşılaşması olan Giresunspor maçı ile bu çıkışın devam edeceğine inanıyoruz. O senenin bu sene olduğuna camia olarak inandığımı şu süreçte kentimizi şampiyonluk havasına sokmak ve kulübümüze destek vermek için Her Yere Bir Bayrak kampanyası düzenleyerek bu kampanyaya tüm taraftarlarımızın da iştirak etmesini bekliyoruz" denildi.
Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:
"Şampiyonluk hedefi koyan Boluspor da ne yazık ki şu ana kadar kenti havaya sokacak bir çalışmaya girilmemiştir. Uyuyan kenti hareketlendirmeniz zamanı gelmiştir. Bizlerde 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği olarak belediye önüne asmış olduğumuz bayrak ile kampanyaya başlamış bulunuyoruz. Bu kampanyaya tüm sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, sanayi kuruluşlarımızın ve esnafımızın da destek vermesi en büyük arzumuzdur. Yıllardır beklenen bu özlemin sona ermesinde unutmayın ki araçlarımıza, dükkânlarımıza, balkonlarımıza asacağımız bayraklar ile bizlerinde katkısı olacaktır."






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!